Jouw coach voor minder stress en meer balans

Waarom een coach ook voor jou handig kan zijn: stress verminderen en balans vinden.

 

Ik ben zo iemand die altijd alles wat ik wil doen wel in mijn hoofd heeft zitten en dan ook netjes een lijstje maak met to do’s. Dat werkt op zich prettig, alleen zijn de belangrijkste woorden die in mijn hoofd altijd rondgaan…. "oh, dat doe ik wel even". Dat is niet zoveel werk. Of het nou gaat om een post schrijven, een bokkenpoot bakken of een mailbox schonen. In mijn hoofd is het altijd zo gebeurt en kost het nooit veel tijd. Maarrrr, niets is natuurlijk wat het lijkt.

 

De tekst voor de post komt nooit zomaar vanzelf, de foto in de bijbehorende layout past nooit, en het gevolg is dat waarvan ik dacht dat ik er een half uurtje mee bezig zou zijn, dik een uur langer heeft geduurd. Niet tof. Bokkenpoten bakken? Doe ik even. Het recept ken ik uit mijn hoofd, ik ben erg gestructureerd als ik ze maak, maar het is nooit even. Er gaat altijd wel weer wat mis, en voor ik het weet ben ik mijn ochtend kwijt. Uiteindelijk komen mijn werkdagen door dit soort gedachten, standaard uren te kort.

 

En nu heb ik hulp. De coach gecoacht, want zo is het ook natuurlijk. Dat waar je anderen als geen ander mee kunt helpen, schiet je zelf soms ook wel eens tekort, waardoor je zelf die werkstress ervaart of de balans kunt verbeteren. Voor mij is het ook niet zo raar, want volgens mijn Talentenpaspoort ben ik heel flexibel. Dit betekent dat ik makkelijk kan schakelen tussen taken en me snel kan aanpassen aan veranderingen. Maar die flexibiliteit heeft ook zijn prijs: het zorgt er soms voor dat ik me verlies in het plannen en uitvoeren van taken, wat weer invloed heeft op mijn tijdbeheer en werkdruk.

 

Je persoonlijke Talentenpaspoort is een waardevol hulpmiddel bij het begrijpen van je sterke punten en uitdagingen. Het biedt inzicht in hoe je jouw natuurlijke talenten optimaal kunt inzetten en hoe je omgaat met situaties die je energie kosten. Door je talenten en voorkeuren te kennen, kun je gerichter werken aan het verbeteren van je balans en het verminderen van stress.

 

Bij YVHCoaching help ik je:

  • Stress te verminderen en de balans tussen werk en privé te verbeteren.
  • Realistische doelen te stellen en minder druk op jezelf te leggen.
  • Helderheid te krijgen over je persoonlijke ontwikkeling en levensdoelen.
  • Werkgerelateerde stress effectief aan te pakken.
  • Te leren van ervaringen van anderen over werk en privébalans.
  • Persoonlijke gesprekken te voeren over je uitdagingen.
  • Een coach te kiezen met de juiste kwalificaties voor werkstress, persoonlijke ontwikkeling en jobcoaching.
  • Zowel persoonlijk als professioneel advies te krijgen.

 

Wil jij ook meer balans en minder stress in je leven? 

Neem vandaag nog contact met me op en ontdek wat ik met YVHCoaching voor jou kan betekenen.

#werkstress #persoonlijkeontwikkeling #jobcoaching #balans #werkprive #coaching #stressmanagement #YVHCoaching