Maak van jezelf een prioriteit

Maak van Jezelf een Prioriteit: Persoonlijke Ontwikkeling met YvH Coaching

Net terug van de tandarts waar ze weer een nieuwe kroon hebben geplaatst.
Ik heb er patent op. Kronen!
Wat een investering iedere keer weer. Maar ja, mijn gebit is me wel dierbaar. Ik zorg daar goed voor. Het is onderdeel van mijn identiteit en daar moet je zuinig op zijn.
En als er dan toch wat onderhoud vereist is, is het de investering waard. Zo is het ook met coaching.

Vaak is er een drempel om te investeren in jezelf. Financieel gezien dan. Je hebt dat geld vaak nodig voor andere doeleinden. Je kunt het tenslotte maar een keer uitgeven. Maar neem jezelf eens onder de loep. Hoe goed zorg jij dan voor jezelf? Investeer jij wel eens in jezelf of doe je dat alleen maar in anderen? Zorg je ervoor dat niemand iets tekort komt? Want als een ander gelukkig is, dan ben jij het ook?

Is dat nou wel echt zo? Want is het niet stiekem zo, dat het soms allemaal wel eens teveel is. Dat het best zwaar is om altijd maar met andere mensen rekening houden en ervoor te zorgen dat zij allemaal gelukkig blijven?

Of is het ook eens tijd voor jou om gelukkig te worden en in jezelf te investeren?

Bij YvH Coaching help ik je graag om die investering in jezelf te maken. Ontdek de kracht van persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing met mijn begeleiding. Leer meer over jezelf, jouw talenten, en hoe je ze optimaal kunt benutten met Het Talentenpaspoort. Het is tijd om voor jezelf te kiezen en jouw eigen geluk te omarmen. Neem vandaag nog contact met me op en begin jouw reis naar persoonlijke groei!

hashtagCoaching hashtagPersoonlijkeOntwikkeling hashtagZelfontplooiing hashtagHetTalentenpaspoort hashtagInvesteerInJezelf hashtagYvHCoaching"

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.