Muffins & Mindset: Groei met smaak

Muffins & Mindset: Groei met smaak.

Pinksteren betekent niet alleen een heerlijk lang weekend, maar ook een perfect excuus om mijn bakkersschort aan te trekken en de keuken te transformeren tot een speeltuin van smaken en geuren.

Tussen alle afspraken door zoek ik naar wat ruimte om in alle rust een recept uit te proberen. Ik heb nog rabarber liggen en kwam tot de conclusie dat de combinatie rabarber, aardbeien en crumble perfect past bij een heerlijke grote muffin. Vandaag dus nog even naar de boer voor aardbeien en ik heb alles weer in huis. De familie zal blij met me zijn. šŸ˜Š

Als coach en liefhebber van bakken ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn talenten en persoonlijke ontwikkeling op het gebied van bakken te verbeteren. En laten we eerlijk zijn, er is geen betere manier om jezelf te ontwikkelen dan door het maken van heerlijke, huisgemaakte creaties.

Tijdens het bakken van deze lekkernijen denk ik vaak aan hoe dit proces parallellen heeft met mijn werk als coach. Net zoals het mixen van ingrediënten om een perfecte muffin te creëren, is coaching een kunst van het mengen van verschillende elementen - talenten, doelen, uitdagingen - om een betere versie van onszelf te creëren.

En zoals ik mijn muffins ga delen met vrienden en familie, deel ik ook graag mijn kennis en ervaring op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling.
Dus, als je klaar bent om samen een smakelijke reis naar zelfontplooiing te maken, nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn website www.yvhcoaching.nl en laten we samen ontdekken wat jouw talentenpaspoort te bieden heeft!

Wie had gedacht dat een simpele muffin zoveel inzichten kon bieden? Laat me weten wat jouw favoriete bakproject is en welke lessen je daaruit hebt geleerd!

hashtagcoaching hashtagpersoonlijkeontwikkeling hashtagtalentenpaspoort hashtagzelfontplooii

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.