Vakantie in Bretagne: ontspannen, creatief schilderen en persoonlijke groei

Vakantie: is een coachingsreis van persoonlijke groei en creativiteit

De vakantieperiode komt voor veel mensen steeds dichterbij. Plannen zijn gemaakt, accommodaties geboekt. Wij gaan dit jaar naar Bretagne. Het is nog niet zover maar wat heb ik er nu al zin in! Gewoon even de boel de boel laten en alleen maar genieten, nieuwe dingen ontdekken en vooral ook relaxen. Vakantie is voor mij altijd een tijd van reflectie. Of je nu op reis gaat of gewoon thuis blijft, het maakt niet uit. Ik kijk in deze periode altijd terug op de afgelopen periode en in alle rust die mij omringt, ontstaan nieuwe, frisse ideeën. Mijn plan is om naast het genieten van de adembenemende landschappen en de rijke cultuur, ook de tijd te nemen om mijn creatieve kant verder te ontwikkelen.
Als coach is persoonlijke groei essentieel, niet alleen voor mijn cliënten, maar ook voor mezelf.

Mijn plan tijdens mijn vakantie in Bretagne omvat een aantal doelen:

🎨 Schilderen met Aquarel: ik ben van plan om mijn schildervaardigheden te verbeteren en me onder te dompelen in de kunst van het aquarelschilderen. Bretagne's schilderachtige kustlijnen en betoverende landschappen bieden de perfecte inspiratie.
🔧 Achterstallige Laptopklussen: zoals velen van jullie wel zullen herkennen, blijven er altijd taken liggen. Ik neem deze tijd om enkele achterstallige klussen aan te pakken. Maar eerlijk gezegd, het is vakantie, dus we zullen zien hoeveel ik daadwerkelijk doe! 😉
💼 Coaching en Persoonlijke Ontwikkeling: als coach geloof ik sterk in het belang van balans tussen werk en ontspanning. Deze vakantie is een herinnering voor mij, en hopelijk ook voor jullie, dat goed voor jezelf zorgen en vol enthousiasme bezig zijn met dat waar je hart sneller van gaat kloppen cruciaal is voor onze persoonlijke groei en welzijn.

Daarom deel ik graag nog wat coachingsinzichten met jullie:

🌱 Blijf Leren: of het nu een nieuwe hobby is, zoals schilderen, of het verbeteren van bestaande vaardigheden, blijf jezelf uitdagen en leren. Groei komt vaak voort uit het proberen van nieuwe dingen en het verkennen van onbekende gebieden.
🛠️ Prioriteer Taken: we hebben allemaal taken die we uitstellen. Neem kleine stappen om deze aan te pakken, maar wees ook vriendelijk voor jezelf. Het is oké om te erkennen dat het soms tijd kost om dingen gedaan te krijgen.
🧘‍♀️ Rust en Herstel: net zoals het belangrijk is om productief te zijn, is het net zo belangrijk om te rusten en te herstellen. Gun jezelf de tijd om te ontspannen en te genieten van het moment. Vakantie is de perfecte gelegenheid hiervoor.

Wil jij ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling en balans vinden tussen werk en ontspanning?
Bezoek mijn website www.yvhcoaching.nl voor meer informatie over hoe ik je kan helpen op jouw reis naar groei en welzijn.

Geniet van de zomer en vergeet niet om tijd voor jezelf te nemen! 🌸

hashtagBretagne hashtagVakantie hashtagCoaching hashtagPersoonlijkeOntwikkeling hashtagAquarelS

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.